tiistai 26. tammikuuta 2010

Paremminkin olisi voinut alkaa

Ei nyt ihan nappiin mennyt tää ensimmäinen päivä sillä olen jo nyt sortunut asioihin joita yritän lopettaa. Nimittäin turhaan syöpöttelyyn ja vähän siihen tupakkaankin. En onneksi kovin paljoa ole polttanut, mutta siltikin.

Voisin kirjailla vähän päivän syömisiä:

Aamupala: kaurapuuro hillolla, lasi maitoa, täysjyväsämpylä, vähän tuorejuustoa

Välipala: kahvi ja sämpylä

Lounas: feta-kasvis-makaronilaatikkoa, lasi maitoa, sämpylä

Välipala: Kahvi, mandariini, jaffakeksi, 2 kohvehtia

Illallinen: yksi slaissi itse tehtyä pitsaa

Myöhäinen iltapala: sämpylä ja omena

Periaatteessa ihan ok tän päivän ruokailut, mutta noi sämpylät olisi voinut jättää syömättä, en edes tykännyt niistä ja ne oli kuivahtaneitakin. Olen vaan niin hiilaririippuvainen, ettei voinut vastustaa. Ajattelin että parempi vetää vaikka sämpylää kuin pullaa tai leivoksia. Ylipäänsä tollanen välipalojen syöminen on ihan turhaa, koska ei mulla ikinä ole edes nälkä. Tekee vain mieli syödä jotain. Joko syödä tai polttaa tupakkaa. Ja koska en voi polttaa tupakkaa, olen näköjään syönyt senkin edestä. Täytyy tsempata.

Kävin tänään ostoksilla ja sovittelin ihania pikkumustia. Maha kuitenkin pömpötti niin rumasti, etten voinut ostaa kuin sellaisen löysän mustan tunikan. Olisipa ihanaa olla kohta sellaisessa kunnossa, että kaikki vaatteetkin näyttäisi hyvältä. 

Illalla oli tarkoitus mennä salille, mutta hullun stressipäivän jälkeen päädyinkin sit viinilasilliselle ystävien kanssa. Ehkä parempi näin. Huomenna voisin kuitenkin yrittää syödä vähemmän. Ja aamulla on tapaaminen personal trainerin kanssa. Se tekee mulle saliohjelman, jota aion sit noudattaa ankarasti. Toivottavasti uudesta liikuntaohjelmasta saisi potkua myös tuohon syömisen rajoittamiseen. Ei nimittäin huvita pilata treenistä saatua hyötyä mässäämällä kaikkea paskaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti