keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Ensimmäinen savuton päivä

Jeah! Tänään ei ole yksikään rööki palanut huulillani. Toisaalta on niin hyvä fiilis, toisaalta tekis heti mieli lähtee ulos kävelylle ja polttaa. En kuitenkaan lähde, koska ulkona on niin sairaan kylmä, en halua haista tuhkakupille loppuiltaa ja haluan päästä tupakkayskästäni eroon. 

Kävin aamulla personal trainerilla, joka teki mulle saliohjelman. Teen tätä Introduction- ohjelmaa nyt 10 kertaa ja sit sen jälkeen saan jonkun vähän paremmin minulle räätälöidyn ohjelman. Toi 10 kertaa tulee varmaan about kolmessa viikossa suoritettua. Salilla käynti sai minut haluamaan entistä enemmän eroon tupakasta. Nimittäin crosstrainerin sykemittari näytti sellaisia lukuja, että luulin jo sydämeni poksahtavan. Mut ohjaaja totes vaan et tollaset luvut on tupakoivilla ihan normaaleja ja sydämen syke hidastuu melko pian tupakoinnin lopettamisen jälkeen.

Päivän syömiset oli suunnilleen sauraavanlaiset:

Aamupala: soijajugurtti myslillä ja hillolla (?), banaani

Treenin jälkeen: myslipatukka

Lounas: tonnikala-katkarapusalaatti, light-kokis, kaksi kananugettia, jälkiruoaksi kahvi ja mansikkaleivos

Päivällinen: paahdettuja kasviksia, hiukan pastaa, yksi viipale itsetehtyä pitsaa, jälkkäriksi päärynä, keksi ja yksi suklaakonvehti

Tavallaan ihan ok syömiset siis, mutta niin paljon olis tuosta karsittavaa. Esim. ihan turhaa tunkea jotain hilloa jugurttiin, tai syödä lasten ylijäämäkananugetit tai pitsaviipaleet. Tai toi leivoskin, vaikka kyllä mä aion jonkunlaisen herkun sallia itselleni joka päivä vaikka yritänkin laihduttaa.

No ainakin on tästä vielä parantamisen varaa. Parempaan suuntaan ollaan kuitenkin koko ajan menossa. Se vaaka pitäisi nyt vaan hankkia, mutta en tiedä viitsinkö oikeasti pistää rahaa sellaiseen. Lisäksi voisin opetella laskemaan noita kaloreita, mutta olen oikeasti liian laiska punnitsemaan mitään ruokia. Huomenna suuntaan taas aamulla salille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti