keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Pikapäivitys

Hahaa, tulinpas siltikin näin yömyöhään päivittelemään, vaikka pitäisi jo nukkua. Olen tänäänkin yrittänyt jatkaa mahdollisimman vähillä hiilareilla. Kovin hyvin en vieläkään onnistunut, sillä minulla on liian juurtunut tapa napostella jotain koko ajan, ja oikeastaan kaikki, mitä sattuu olemaan näkysällä, tulee syötyä. Söin siis muutaman palan suklaata, ja viinirypäleitä, jotka ovat melkoinen hiilaripommi. Muita hedelmiä saan syödä niin paljon kuin tykkään, mutta juurikin viinirypäleitä ja banaaneja yritän rajoittaa.

Mutta päivän ruokkis oli about tämän näköinen:

Aamupala: 2 munan munakas, päälle juustoa ja tomaattia, viipaloitu omena, viipaleiden päälle maapähkinävoita :p
"Lounas": päärynä, kiivi, porkkanoita, pähkinöitä, kaksi hapankorppua tuorejuustolla, kahvia (myös niitä viinirypäleitä ja muutama suklaapala upposi päivän mittaan)
Päivällinen: kasvispihvi, fetasalaattia, öljyssä paistettuja herkkusieniä
Iltapala: pähkinöitä ja teetä, coca-cola zeroa

Kumma juttu, että söin vain yhden lämpimän aterian, eikä siltikään ollut nälkä. Päivällisen aikaankan ei ollut nälkä, mutta pakotin itseni syömään kunnolla. Nyt pitäisi päästä eroon tuosta napostelutavasta. Asiaa ei yhtään auta se, että täällä on suklaata ja viinirypäleitä pöydällä lähes aina, ja vielä houkuttelevasti aseteltuna.

Röökiä tekisi mieli aivan sairaasti. En siis ole vielä saanut sitäkään lopetettua. Vähennettyä kyllä, mutta en täysin lopetettua. Tänään kävin himoissani ostamassa uuden askin, mutta olen ehtinyt polttaa vain puolikkaan röökin. On olemassa tiettyjä ihmisiä, joiden seurassa en missään tapauksessa voi polttaa ja tänään olen ollut heidän kanssaan lähes koko päivän. Hyvä niin :)

Katsotaas mitä huomenna tapahtuu. Toivottavasti ei lähde syömiset käsistä. Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti