perjantai 19. maaliskuuta 2010

Suklaalakko

Kylläpäs nyt tökkii tämä blogin kirjoittelu. Johtunee osittain siitä, että en ole oikein onnistunut tässä urakassani ja ei jaksa tänne joka päivä kirjata vain epäonnistumisia.

Liikunnat on kyllä ollut edelleen ihan mallillaan, oon käyny salilla ahkerasti. Mutta tää syömispuoli kaipaa vieläkin muutosta. Pahin ongelma on nyt se, että en monestikaan päivisin pääse kotiin syömään, ja lasten kanssa joudun usein ottamaan jotain vain pikaisesti jostain mukaan. Jotain on kuitenkin pakko saada aina lounaaksi, koska useimmiten treenailen aamuisin. Kotona mulla olisi aina tarkkaan suunniteltu terveelliset ruuat päiväksi, mutta eilenkin sit ostin vain jostain kioskista nopeasti ällöttävän pasta-annoksen, kun ei ollut muita vaihtoehtoja. Oon jo miettiny, pitäiskö alkaa varalta kantamaan joka päivä jotain eväitä mukana. Se olisi ehkä ihan hyvä vaihtoehto.

Paino on edelleen se 57,5kg. Inhottavaa. Nyt yritän taas tsempata ja kokeilen josko saisi edes pari kiloa nopeasti tiputettua. Kuvioihin astuu nyt totaalikieltäytyminen suklaasta missään muodossa. Ei siis suklaata, ei suklaakeksejä, - vanukkaita,- levitteitä eikä suklaamuroja. Tuon kun saisin pidettyä, niin olisi jo aika hyvä, koska olen huomannut, että suurin osa napostelemistani jutuista on suklaisia. Se loppuu nyt.

Tänään on vapaapäivä jumpasta, koska lihakset on kahden edellispäivän jumpista ihan jumissa. Söin juuri terveellisen aamupalan: kaurapuuroa pellavansiemenrouheen ja raejuuston kera ja join yhden rasvattoman Actimel-jugurtin. Ehkä syön vielä appelsiinin. Tänä viikonloppuna ajattelin vihdoin pitää tipattoman viikonlopun. En muistakaan, koska sellainen olisi ollut viimeksi. Laskee huomattavasti kalorimäärää kun jättää viinakset juomatta. Ei tosin mitään käsitystä mitä tekisin sitten iltaisin, ehkäpä nysväilen vaan kotona telkkarin ääressä.

Btw, ostin uudet ihanat bikinit. Niitä sitten sovittelen joka ilta ja yritän motivoida itseäni laihtumaan eds sen muutaman kilon, että näyttäisin paremmalta bikineissä. Ei mulla muuta, moi.

2 kommenttia:

  1. heips. sinulla onkin melkein samanniminen blogi kuin minulla. :D tsemppiä sinulle vaan projektissasi! itselläni on taas vaihteeksi jumitusviikko menossa, mutta eiköhän se paino taas lähde laskemaan jossain vaiheessa.. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos! Tää projekti on mulla vielä alkumetreillä, eli juuri mitään en oo saanu tiputettua, mut kyllä tää tästä. Hitaasti mutta (epä)varmasti. Kyllä me vielä kesäkuntoon päästään, eiks nii??!!

    VastaaPoista