sunnuntai 28. helmikuuta 2010

57,5

Tää viikko on ollut ihan sairaan kiireinen, enkä ole ehtinyt päivitellä blogia, enkä oikeastaan edes pitää ruokapäiväkirjaa. Muuten on syömisten kanssa mennyt ihan hyvin, paitsi nää viikonloput on vieläkin ihan mahdottomia. Ei välttämättä niinkään sen syömisen takia, mutta alkoholin muodossa tulee ahdettua sisäänsä järjetön määrä kaloreita. En vaan osaa lopettaa.

Perjantaiaamuna kävin vaa'alla, ja 57,5 kg oli lukema. Tuntuu ihan sairaan pahalta tietää olevansa näin läski, mutta onhan se toki kilon vähemmän kuin silloin kaksi viikkoa sitten. Tavoitteena oli jossain vaiheessa 55 kiloa Lontoon reissuun mennessä, mutta se toivo on nyt menetetty. Uusi tavoite olis painaa 55 kg maaliskuun viimeinen päivä, eli tasan kuukausi olisi tässä nyt aikaa.

Saa nähdä miten tämän läskin käy. Aloitan nimittäin tällä viikolla uuden työn tähän nykyisen lisäksi, eli vapaa-aika ja kuntoiluun käytettävä aika vähentyy huomattavasti. Toisaalta myös turhanpäiväiseen syömiseen jää vähemmän aikaa.

Alkavan viikon tavoitteena on käydä ma-pe joka päivä salilla tai jumpassa, lenkillä ehkä parina iltana, venytellä paremmin kuin viime viikolla ja syödä terveellisemmin. Yritän kovasti, että saisin päivän toisen aterian korvattua keitolla tai salaatilla.

Nyt hyvät yöt ja terveellistä viikkoa kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti