tiistai 9. helmikuuta 2010

Hyvä fiilis!

Tänään oli hyvä päivä. Tai no oikeastaan se ei kovin hehkeästi alkanu. Töissä meni päin pyllyä jne, mutta töiden jälkeen päätin vihdoin uskaltautua kokeilemaan kykenisinkö tekemään salilla mitään. Olen siis yli viikon ollut flunssaisena ja edelleen yskittää ja hengitys ei toimi ihan täydellä teholla. Ajattelin kuitenkin mennä salille ja ihan rauhassa tarkkailla jaksaisinko tehdä mitään. Hassu juttu mutta en yskinyt ollenkaan ja hengitys toimi ihan normaalisti. Alan jo epäillä johtuiskohan nää mun hengitysvaikeudet huonosta sisäilman laadusta täällä kotona.

Syömisetkin meni ihan hyvin, jos ei lasketa KAHTA syömääni suklaapatukkaa (!!??!). Possu! Yritän nyt tässä vähentää pastaa ja riisiä ruokavaliostani, ja pyrin korvaamaan niitä kasviksilla. Jotenkin pitäisi päästä tästä mun sokeri- ja hiilaririippuvuudesta eroon. En vaan tiedä miten.

Tässä tän päivän syömiset:
  • Aamu: puuro raejuustolla, ananasta ja päärynää, porkkana, lasi maitoa
  • Lounas: lohta, salaattia, ruisleipä, mandariini, lasi maitoa
  • Päivällinen: pitaleipä kavistäytteellä
  • Iltapala: ruisleipä, ananasta, ja sit ne prkl:een suklaat.
Ja liikunnat:
  • 45 min kuntosaliharjoittelua
  • 45 min crosstraineria
Tälläista tänään. Nyt nukkumaan ja aamulla yritän josko jaksaisin herätä aikaisin salille. Tyhmää kun pitää herätä jo seiskalta jos aion ehtiä jumppaan ysiksi. Ja jos jumppaan aion niin toi ysin jumppa on ainoo missä ehdin käydä ennen töitä. Mutta tuleepahan ainakin herättyä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti