perjantai 5. helmikuuta 2010

Motivation, where are you?

Tää mun laihdutusurakka ei todellakaan suju näin kipeenä. Oon vaan makoillu kaikki päivät kotona, mikä johtaa vaan syömiseen, kun ei oo mitään muutakaan tekemistä. Eilen ruokailut oli muuten ihan ok, mut jossain lounaan ja päivällisen välissä sorruin pupeltamaan jotain keksejä ja illalla vedin vielä karkkia leffassa.

Inhottaa katsoa itseään peilistä, kun maha pursuaa pahemmin kuin koskaan ennen. Olen jo miettinyt lopettaisinko syömisen kokonaan. Ärsyttää sairaasti, kun ei pääse edes salille, josta on niin paljon maksanut ja ulkona sataa koko ajan vettä, niin ei edes kävelylle tee mieli.

Yritän nyt tänään tsemppailla syömisten suhteen. Kaapissa on ihania kasvisruokia. Jos vaan kykenisin olemaan syömättä herkkuja. Miten ihmeessä pääsen tästä herkkuhimostani eroon? Huomenna lähden ostoksille naapurikaupunkiin. Vähän inhottaa kyllä kun näkee taas kaikki läskinsä sovituskopissa. Ihanaa silti päästä hetkeks pois täältä. Tänä viikonloppuna ei onneksi kerry taas alkoholista ja krapulamätöistä niin paljoa kaloreita, jos malttais kerrankin olla selvinpäin. Ei näin kipeenä tee edes mieli lähteä baariin.

Lueskelen varmaan loppupäivän muiden laihdutusblogeja ja yritän thinspiroida itseäni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti