sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Viikonloput estää mun laihtumista

Tää mun blogi on kyl varmaan maailman masentavin laihdutusblogi. En vaan saa hommaa kunnolla käyntiin, johtuen tästä kipeilystä. Eilisen syömisiä en viitsi edes kirjata tänne. Päivä meni ihan hyvin, mutta illalla kaverin synttärikemuissa tuli otettua viiniä melko paljon ja syötyä herkkua jos jonkinmoista.
Tänään on ollut kamala masispäivä. Olisi tehnyt mieli syödä, mutta onneksi porukat on ollu kotona, niin en oo yksinkertaisesti viitsinyt ravata keittiössä koko aikaa, joten en ihan älyttömiä määriä päässyt ahmimaan. Tänään söin siis suurinpiirtein näin:
  • "Aamupala" klo.14: 2 palaa täysjyväleipää, päällä margariinia ja kurkkua
  • Päivällinen: kasvistortellinikeittoa, viipale leipää, lasi maitoa, mandariini
  • Välipala: mandariini ja banaani
  • Iltapala: kaksi näkkäriä, päällä voita ja tomaattia
  • päivän mittaan noin 5 palaa suklaata
Ei siis mitään älyttömiä määriä oo tullu syötyä. On ihan kaamee nälkä, mutta en viitsi enää mennä jääkaapille. Huomenna yritän syödä terveellisesti ruokaympyrän mukaan.

Mutta ei niin pahaa etteikö jotain hyvääkin. Olen nimittäin saanut tupakointia vähennettyä huomattavasti. Viikolla taisin polttaa vain yhden savukkeen. Ja eilen baarissa en ostanut omaa askia vaan pummin vain muutaman savukkeen kaverilta. Nyt ei ole sitä askin jämää kiusaamassa mun hyvin alkavaa ja laihduttavaa viikkoa. Nicorette- purkkaakin on jemmassa jos oikein alkaa tulla oireita.

Mukavaa ja terveellistä alkavaa viikkoa kaikille. Ihanaa, että ainakin yksi ihminen oli lukenut ainakin yhden tekstini :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti