tiistai 23. helmikuuta 2010

Pulleron paluu

Tervetuloa ensimmäiset neljä lukijaani! Olen täällä taas! On ollu hieman hiljaista tällä blogisaralla viimeaikoina. Syynä tähän oli se, että lomailin tuolla ulkomaailmassa, eikä yksinkertaisesti huvittanut bloggailla, varsinkin kun oma kone ei ollu mukana.

Loma mun kohdalla tietenkin tarkoittaa yleensä valtavaa mässäilyä ja liikunnan supistumista nollaan. Mutta tällä kertaa toi syöpöttely ei mennykään ihan överiksi ja hyötyliikuntaakin tuli reippaasti. Mitenkään aktiivisesti en siis urheillut, mutta kävelin joka päivä paljon paljon. Laihtumista ei kyllä tapahtunut, mutta en nyt varmaan kovin paljoa lihonutkaan. En ole vaa'alle uskaltautunut. Ajattelin, että jos kerran viikossa, esim. perjantaiaamuisin riittäisi punnitus.

Tää viikko on lähtenyt reippaasti käyntiin. Heti maanantaiaamulla kävin salilla ihanalla step-tunnilla. Hiki virtasi. Syömisetkin oli ihan ok. En jaksanut kirjoitella kuitenkaan ylös enkä tännekään sen tarkemmin voi raportoida. Tänäkin aamuna suuntaisin salille heti herättyäni, tein 45 min lihaskuntotreeniä ja 45 min crosstrainerilla. Ei hullumpaa. Huomenna luvassa aamulla body shape-jumppaa ja sit päivällä uintia. Tosin itse en varmaan paljonkaan uimaan pääse, sillä lasten kanssa sinne olen menossa.

Syömisessä edelleen eniten vaikeuksia tuottaa makeista asioista irti pääseminen. Huono juttu, että meille ostetaan vain maustettuja ja sokerisia jugurtteja, ja loman jälkeen huomasin myslinkin muuttuneen ihmeelliseksi sokeriversioksi. Ei mua muuten haittais, mut niihin tulee himo. Täytyy yrittää keksiä jotain parempia vaihtoehtoja noiden tilalle.

Välitavoite 55 kiloa Lontoon reissuun mennessä tuntuu aika mahdottomalta. Pitäisi käytännössä lopettaa syöminen kokonaan jos siihen aikoisi päästä. Mutta toivottavasti suunta on silti alaspäin. Raportoin mahdolliset painonmuutokset sitten loppuviikosta. Nyt unille, hei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti